Op zoek naar een nieuwe hobby - kom dan zeker eens proberen in augustus of september om te korfballen - een zeer leuke en leerzame sportieve ervaring.  Wens je alvast meer informatie - kijk dan regelmatig op onze website, facebook pagina of Instagram.

Je kan ook altijd een bericht sturen naar bornem@korfbal.be of vul je gegevens in onder 'Clubinfo - contact formulier'

Onze recreanten hadden nog 2 tornooien op de agenda staan.  Een tornooi te Appels en te Temse.  2 dagen vol plezier en zo loopt het sportief seizoen 2018-2019 ten einde ...

Proficiat aan onze U14 spelers en trainers om nog een extra titel binnen te halen voor Bornem korfbal.  Naast de titel in de zaalcompetitie, nu ook kampioen in de eindronde veld. 

De seniors van Bornem hadden dit weekeinde een zeer belangrijke wedstrijd tegen RKC.  Inzet was de titel Veld 2018-2019 en promotie naar hoofdklasse 2.  Met een moeilijke wedstrijd in de benen en een uitslag van 12-7 kon het feest beginnen.

Na de titel en promotie in de zaal 2018-2019 , nu ook de titel en promotie op het veld 2018-2019.

Onze U12 OZ heeft een fantastisch seizoen achter de rug.  Ze behalen dit seizoen de 3 titels binnen :

- kampioen voorronde veld 2018-2019

- kampioen zaal 2018-2019

- kampioen eindronde veld 2018-2019

Bornem korfbalclub is na de schitterende prestaties in de zaal ook weer zeer sterk bezig in de eindronde veld.  Onze U12 is nu ook al zeker van de 1e plaats in hun reeks.  De U14 zijn sterk bezig en ook zij kunnen na de zaaltitel gaan voor eindwinst op het veld.

Onze Seniors A hebben, dankzij een zeer sterke eindronde, ook zicht op de 1e plaats en promotie naar Hoofdklasse 2 - zondag 19/05 gaat dit beslist worden in een rechtsreeks duel met RKC met als inzet promotie en kampioen eindronde veld.

  

 

Bornem korfbal was aanwezig op de sportdag van 'De Linde' om korfbal@school te promoten.  Het was een leuke kennismaking met korfbal voor velen en voor sommige bkc toppers een sportieve manier om aan de mede leerlingen hun hobby te tonen.

Op 1 mei konden onze toppers zich meten tegen over elkaar in een 2 palen tornooi.  De regels zijn eenvoudig - op een bepaalde afstand naar elkaars korf gooien ( 5 à 6 meter ) en om ter eerst naar 10 doelpunten.  Dit binnen 8 minuten tijd.  Deze wedstrijdjes vonden plaats in verschillende poules en verschillende leeftijds groepen.  Alvast bedankt aan alle deelnemers, supporters en helpers om van deze activiteit weer een succes te maken.

Volgende deelnemers mogen voor 1 jaar de titel dragen van winnaar binnen hun respectievelijke poule :

- U8/U10 : Matz

- U12/U14 : Yana B.

- U19/Seniors : Thomas M.

- Recr./Symp : Fons

Dit weekeinde ( 27 - 28/4/2019 ) speelden alle onze spelers terug in competitie.  Onze U12 speelde thuis tegen Minerva en wonnen hun wedstrijd met 9-2.  De U14 gingen normaal 2 wedstrijden spelen, maar door een forfait en verschuiving werd dit een oefenwedstrijd tegen Hoevenen U14 ( wedstrijd buiten competitie ) - deze wedstrijd werd gewonnen door Bornem met 6-2.  De gemengde ploeg Aalst/Bornem U19 nam het deze keer op tegen Rijko U19 - een mooie wedstrijd die nipt werd verloren met 5-7, maar toch zeker een geslaagd experiment om aan onze U19 spelers wat meer speelgelegenheid te geven.

Onze Seniors moesten een late verplaatsing doen naar Limes.  Limes had veel woorden, doch weinig verhaal tegen de aanvallen en afwerking van Bornem ;-).  De Seniors A wonnen met veel overtuiging hun wedstrijd met 5-19.  Ook de Seniors B gaven het beste van hun zelve en konden de co-leider weerhouden van winst.  Een 8-8 gelijk spel was dan ook terecht.

Op zaterdag 06/04/2019 mochten onze jeugdspelers U8 tem U19 zich gaan uitleven met Bowling + Fluo golf OF Bowling + Binnen speeltuin.  Dit alles ging door te Bowlingpaleis Sint Niklaas van 14u tot 17u.  Na al die extra inspanningen kregen ze nog curryworst + friet aangeboden.  Een super leuke namiddag die voor iedereen voor herhaling vatbaar is.  Bedankt aan alle begeleiders en ouders om dit mee in goede banen te leiden.  Hieronder wat sfeerfoto's :

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appleboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
20/08
SVEN VANHELMONT
05/09
LEEN DE MAN
06/09
WENDY VAN DOORSLAER
07/09
KEVIN ROBSON
11/09
BEN VAN GAEVER
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com