---->  Nieuwe leden mogen 2 weken meetrainen. Daarna moeten ze beslissen of ze aansluiten en hun lidgeld betalen.

Lidgelden seizoen 2018 / 2019  ( te betalen voor 1 september 2018 ) :

- Jeugdspelers (-18j.) :           € 75

- Seniors (+18j.) :                  € 95

- Recreanten :                       € 80

- Adherenten :                      € 50  ( steunend lid )

Voor gezinnen met meerdere leden, wordt vanaf het 3de lid een extra korting toegekend van 10% op het / de goedkoopste tarief(ven)!

Betalen kan :

Contant aan de secretaris of penningmeester  (voor-, tijdens en na elke training).  Je ontvangt dan meteen je lidkaart.

Of …via overschrijving op rekeningnr. BE 08 7885 4967 7013 op naam van Bornem Korfbal Club vzw. Je krijgt je lidkaart zodra je lidgeld op onze rekening staat.

Ook ouders & sympathisanten kunnen steunend lid (= adherent ) worden :

Voordelen van een lidkaart :

• Leden zijn altijd verzekerd op alle activiteiten die door de club georganiseerd worden: trainingen / wedstrijden / club activiteiten / teambuilding / vrijwilligerswerk / …
  • Korting bij deelname aan het ledenfeest.
  • Gratis toegang tot alle thuiswedstrijden in de zaalcompetitie van Bornem Korfbal.
  • Terugbetaling ( tussenkomst ) via uw mutualiteit.  Terugbetaling / tussenkomst van uw mutualiteit kan u krijgen als lid van een sportclub !! Hoe: Document aanvragen bij uw mutualiteit en laten invullen door onze secretaris.