Vanwege Bornem Korfbalclub wensen wij jullie allemaal een fantastisch en sportief 2024 toe

 

Multimove biedt 3 tot 7 jarige kinderen een gevarieerd bewegingsprogramma aan, waarin de focus op de algemene ontwikkeling van vaardigheden ligt en een sporttak niet meteen herkenbaar is.

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimovelessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sportspecifieke vaardigheden te leren.

Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Dit zijn ze alle 12: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.

 

Interesse : https://app.twizzit.com/go/bornemkorfbal-multimove


Ben je op zoek naar een toffe sportieve hobby - twijfel dan niet langer...  KOM KORFBALLEN.  Kom eens kijken of vrijblijvend eens meedoen - je bent welkom vanaf 3 jaar, meisjes en jongens - vrouwen en mannen.  Korfbal is de meest volwaardige balsport die er is, dat in combinatie met veel plezier in een toffe familiale club ;-)  Kijk voor onze laatste activiteiten op onze facebook pagina.  Stuur een bericht naar  Bornem@korfbal.be voor meer informatie of vul je gegevens in op : 

Contact formulier - klik hier

Trainingen op woensdag en vrijdag op onze velden te Collegelaan 46a te Bornem. 

September staat in het teken van de sportclub, dit wil zeggen dat men bij Bornem Korfbal eens gratis kan komen kennis maken met KORFBAL - korfbal is een gemengde balsport, dus jongens en meisjes zijn welkom vanaf 3 jaar tot ...

KOM ZEKER EENS LANGS

Op 18 mei gaat voor de 41e keer het Mini Voetbaltornooi door te Bornem Korfbalclub.   Schrijf in met een ploeg om kom gewoon eens langs ...

INSCHRIJVINGEN VIA :  

https://app.twizzit.com/go/41eMinivoetbaltornooi

 

Welkom op onze website van Bornem Korfbalclub - wil je snel op de hoogte zijn van al onze activiteiten, evenementen, laatste nieuwtjes,... volg ons dan via Facebook : Korfbal Bornem | Bornem | Facebook

Zit je met een vraag of wil je eens komen korfballen, twijfel dan niet ons te contacteren.  Iedereen is welkom vanaf 3 jaar en de eerste kennismaking en trainingen zijn gratis ;-)

KOM ZEKER EENS PROBEREN - KORFBAL IS TOP

Namens Korfbalclub Bornem onze Beste Wensen voor 2023, dat het een sportief jaar mag worden met veel korfbal en met een goede gezondheid.

Vanaf begin september draaien we terug op volle toeren.  De bewegingsschool / Mulltimove is terug opgestart op vrijdag van 18u45 tot 19u45 met al reeds 17 enthousiaste kideren tussen 3 jaar en 8 jaar.  Verder trainen onze U11 / U13 op woensdag en vrijdag van 18u45 tot 19u45 ter voorbereiding van hun eerste events en competitiewedstrijden.  Ook onze Seniors A & B zijn gestart op woensdag en vrijdag van 20u00 tot 21u30 ter voorbreiding van de bekerwedstrijd op 7/9 en de start van de competitie in Nationale Hoofdklasse 2 vanaf 11/9.  Kom gerust eens kijken naar de trainingen, doe eens mee of voor de minder sportieven is de kantine ook alvast terug open.

      

10/09/2022 Nationale vriendjes & vriendinnetjesdag te Bornem Korfbalclub

28/09/2022 Breng je sportclub naar school

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appelboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
09/08
LOBKE STEEMAN
11/08
NOOR HUYCK
13/08
ELIAH MOENS
13/08
KELLY ELIANO
14/08
JOLIEN D'HOLLANDER
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com