Het opleiden van talenten U13 en U15 is van groot belang.  De basis leggen om zo verder te groeien naar U17, U19, ... om eventueel in latere fase een Diamond te worden.  Omdat deze opleiding stevig moet onderbouwd worden, heeft het CTK een nieuwe structuur uitgewerkt - meer info op : Nieuwe structuur CTK

In de verdere uitbouw van de talentontwikkeling U13-U15 is onze T1, Kevin Robson, aangesteld als projectmanager over de verschillende zones heen voor deze leeftijdsgroepen.

Afgelopen weekeinde speelde 4 ploegen hun eerste wedstrijden.  Een sportieve uitdaging voor Bornem korfbalclub, daar elke ploeg een reeks hoger speelt dan vorig seizoen.  De eerste uitslagen mogen er dan ook best zijn :

Het comité van Oost- en West Vlaanderen heeft 2 korfbal academies opgestart.  Men kan hierop inschrijven om meer techniek, spelinzicht, coördinatie, enz. te ontwikkelen in een andere omgeving.  Elke sessie bestaat uit 8 trainingen en de kostprijs is €85,00 per blok van 8 trainingen.  Voor meer informatie :

Info en inschrijvingen korfbal academie

Op 15 augustus zullen alle korfbalclub overgebracht worden naar de look-and-feel van Twizzit.
Twizzit wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe weergave zorgt voor duidelijkere overzichten en een eenvoudiger beheer. Hierdoor moet het platform toegankelijker worden voor de eindgebruikers (leden, ouders, supporters). Voor hen werd de weergave van de app vereenvoudigd, want hoe meer personen de app gebruiken, hoe eenvoudiger de communicatie en administratie van een club kunnen gebeuren.

Verder werd er gewerkt aan een duidelijk onderscheid tussen de functionaliteiten voor de beheerders van de club en die voor de andere gebruikers.

Je kan Twizzit nog steeds gebruiken met dezelfde login en wachtwoord en uiteraard blijft alle functionaliteit hetzelfde. Het ziet er enkel allemaal een beetje frisser uit.

Onze recreanten hadden nog 2 tornooien op de agenda staan.  Een tornooi te Appels en te Temse.  2 dagen vol plezier en zo loopt het sportief seizoen 2018-2019 ten einde ...

Proficiat aan onze U14 spelers en trainers om nog een extra titel binnen te halen voor Bornem korfbal.  Naast de titel in de zaalcompetitie, nu ook kampioen in de eindronde veld. 

De seniors van Bornem hadden dit weekeinde een zeer belangrijke wedstrijd tegen RKC.  Inzet was de titel Veld 2018-2019 en promotie naar hoofdklasse 2.  Met een moeilijke wedstrijd in de benen en een uitslag van 12-7 kon het feest beginnen.

Na de titel en promotie in de zaal 2018-2019 , nu ook de titel en promotie op het veld 2018-2019.

Onze U12 OZ heeft een fantastisch seizoen achter de rug.  Ze behalen dit seizoen de 3 titels binnen :

- kampioen voorronde veld 2018-2019

- kampioen zaal 2018-2019

- kampioen eindronde veld 2018-2019

Bornem korfbalclub is na de schitterende prestaties in de zaal ook weer zeer sterk bezig in de eindronde veld.  Onze U12 is nu ook al zeker van de 1e plaats in hun reeks.  De U14 zijn sterk bezig en ook zij kunnen na de zaaltitel gaan voor eindwinst op het veld.

Onze Seniors A hebben, dankzij een zeer sterke eindronde, ook zicht op de 1e plaats en promotie naar Hoofdklasse 2 - zondag 19/05 gaat dit beslist worden in een rechtsreeks duel met RKC met als inzet promotie en kampioen eindronde veld.

  

 

Bornem korfbal was aanwezig op de sportdag van 'De Linde' om korfbal@school te promoten.  Het was een leuke kennismaking met korfbal voor velen en voor sommige bkc toppers een sportieve manier om aan de mede leerlingen hun hobby te tonen.

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appleboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
01/04
STEFANIE VAN CAER
04/04
FENNE CONVENTS
05/04
GILBERT PEETERS
15/04
DIRK D’HOLLANDER
01/05
KEVIN DE MAN
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com