Op zaterdag 22/12 ging Bornem korfbal met een 55tal personen naar de kerstmarkt in Essen.  Ieder had wel zijn reden om te gaan : of het nu voor de gluhwein was, of voor de Bratwürst, of voor de Primark, of gewoon om te genieten van de vele kraampjes ... - voor iedereen was het een mooie ervaring en een zeer gevulde dag ;-)

Op zondag 23/12 hielden we dan onze kersthappening - een jaarlijkse traditie om met iedereen het jaar af te sluiten en nog even te genieten van gluhwein, jenever, poffertjes, gefrituurde mosseltjes of vers gebakken luikse suikerwafels.  De sfeer zat er goed in en zo loopt het jaar 2018 op zijn einde...

   

Op 16/12 speelden we de laatste wedstrijden van dit jaar.  Door een late afzegging van de tegenpartij, konden onze U14 niet spelen.  De U12 daarentegen zetten hun reeks overwinningen verder en konden tegen RKC schitteren met een 9-0.

Voor Bornem A was de wedstrijd tegen Limes A een belangrijke wedstrijd om verder ongeslagen te blijven in Hfdkl 3.  Bornem A speelde één van zijn betere wedstrijden en Limes A had hiertegen geen antwoord.  Een duidelijke 23-18 overwinning was het gevolg.

Voor Bornem B verliep de wedstrijd iets moeilijker.  Omdat Limes niet echt een B-ploeg heeft, moesten we het opnemen tegen een zo goed als volledige A ploeg.  Bornem B speelde een verdienstelijke wedstrijd, maar moest de overwinning laten aan Limes B

 

Omdat dit weekend de westrijden van U14 + Seniors A & B tegen Kapellen verschoven werden naar 10/03/2019 door onvoorziene omstandigheden, speelden enkel onze U12.

En hoe ?  Onze U12 spelen een sterk seizoen en maken het de tegenstanders steeds knap moeilijk.  Deze keer moest Geelse er aan geloven, met duidelijke cijfers en een mooie overwinning, blijven onze U12 ongeslagen in de zaalcompetitie.

Bornem korfbalclub heeft een wafel verkoop georganiseerd ten voordele van zijn jeugdwerking.  Al onze jeugdleden, vanaf 5 jaar, willen samen een team building uitwerken.  Hiervoor zoeken wij wat financiële hulp en leek een wafel verkoop ons een leuk idee.

Dus tot 15/12 kunnen jullie ons helpen met een bestelling door te geven via : Bestelling wafel verkoop Bornem Korfbal

Bestellingen kunnen dan op 22/12 en 23/12 afgehaald worden te Bornem Korfbal

Alvast bedankt hiervoor en succes namens onze jeugdwerking

De avond voor zijn belangrijkste dag van het jaar, kwam Sinterklaas met 2 van zijn helpers langs op de jeugdtrainingen van Bornem Korfbalclub.  Blijkbaar vond Sinterklaas dat al onze jeugdleden braaf zijn geweest het afgelopen jaar en hij had voor ieders wat lekkers bij ....

Ook dit weekend ( 01/12 - 02/12 ) was Bornem de betere in zijn wedstrijden.  Zowel U12 OZ, U14 als de A ploeg wonnen hun wedstrijden en blijven hiermede ook ongeslagen in de zaalcompetitie.

Weekend van 17/11/18 - 18/11/18, wedstrijdverslagen volgen nog :

Hierbij de voorlopige kalender zaalcompetitie zodat iedereen dit reeds kan inplannen :

Om het veldseizoen af te sluiten, nodigen wij iedereen uit op onze Halloween drink - woensdag 31/10/2018 vanaf 19.00u - verkleden mag, maar is niet verplicht.

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appleboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
13/11
KILIAN VANHELMONT
16/11
RITA MESKENS
17/11
SAM NUYTS
24/11
BART DE MAEYER
03/12
LUCIE MOENS
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com