Op donderdagavond 31/10 was onze kantine omgevormd tot een griezelige gezellige plaats voor alle monstertjes.  Het was een toffe avond waar menige leden, klein en groot, hun angsten moesten overwinnen.  Dit alles werd nadien opgevrolijkt door DJ Dirk & Jelle.

  

 

Op zoek naar een nieuwe hobby - kom dan zeker eens proberen in oktober om te korfballen - een zeer leuke en leerzame sportieve ervaring.  Wens je alvast meer informatie - kijk dan regelmatig op onze website, facebook pagina of Instagram.  Twijfel je nog of korfbal iets voor jou is, kom dan vrijblijvend eens 2 weken meetrainen - nadien kan je dan in alle rust beslissen of je je gaat aansluiten ...

Trainingen zijn op woensdag en vrijdag vanaf 18.30u voor de jeugd / vanaf 20.00u voor de seniors

Je kan ook altijd een bericht sturen naar bornem@korfbal.be of vul je gegevens in onder 'Clubinfo - contact formulier'

Met 4 ploegjes dit weekend speelden ze te Bornem Korfbalclub een mini tornooi.  Na 3 geslaagde wedstrijden van onze U10'ers kon zelfs worden terug gekeken op een eerste overwinning #minibkctoppers #bornmekorfbal

Vanaf dit seizoen is Bornem korfbalclub ook ingeschreven in de U10 mono league.  Vele jonge spelertjes hebben de weg gevonden naar onze korfbalclub en naast de U6 en U8, kunnen we nu ook verder bouwen op onze U10.  Met dank aan alle trainers voor de begeleiding van deze mini bkctoppers ;-)

  

Tijdens de activiteit ' toon je sportclub op school ' was Bornem korfbalclub aanwezig op 2 scholen : Kinderplaneet te Mariekerke en De Appelboom te Branst.

Vele enthousiaste kinderen kregen een initiatie korfbal en konden zich onderling meten in de vele wedstrijdjes ...

    

Het opleiden van talenten U13 en U15 is van groot belang.  De basis leggen om zo verder te groeien naar U17, U19, ... om eventueel in latere fase een Diamond te worden.  Omdat deze opleiding stevig moet onderbouwd worden, heeft het CTK een nieuwe structuur uitgewerkt - meer info op : Nieuwe structuur CTK

In de verdere uitbouw van de talentontwikkeling U13-U15 is onze T1, Kevin Robson, aangesteld als projectmanager over de verschillende zones heen voor deze leeftijdsgroepen.

Afgelopen weekeinde speelde 4 ploegen hun eerste wedstrijden.  Een sportieve uitdaging voor Bornem korfbalclub, daar elke ploeg een reeks hoger speelt dan vorig seizoen.  De eerste uitslagen mogen er dan ook best zijn :

Het comité van Oost- en West Vlaanderen heeft 2 korfbal academies opgestart.  Men kan hierop inschrijven om meer techniek, spelinzicht, coördinatie, enz. te ontwikkelen in een andere omgeving.  Elke sessie bestaat uit 8 trainingen en de kostprijs is €85,00 per blok van 8 trainingen.  Voor meer informatie :

Info en inschrijvingen korfbal academie

Op 15 augustus zullen alle korfbalclub overgebracht worden naar de look-and-feel van Twizzit.
Twizzit wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe weergave zorgt voor duidelijkere overzichten en een eenvoudiger beheer. Hierdoor moet het platform toegankelijker worden voor de eindgebruikers (leden, ouders, supporters). Voor hen werd de weergave van de app vereenvoudigd, want hoe meer personen de app gebruiken, hoe eenvoudiger de communicatie en administratie van een club kunnen gebeuren.

Verder werd er gewerkt aan een duidelijk onderscheid tussen de functionaliteiten voor de beheerders van de club en die voor de andere gebruikers.

Je kan Twizzit nog steeds gebruiken met dezelfde login en wachtwoord en uiteraard blijft alle functionaliteit hetzelfde. Het ziet er enkel allemaal een beetje frisser uit.

Wij wensen iedereen een zeer fijne vakantie toe en tot binnenkort

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appelboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
06/12
FRANK JURRIENS
10/12
LEONARD DE BRUYN
19/12
EVELIEN DE CONINCK
19/12
KILLIAN PELGRIMS
19/12
LOUCA ALEWATERS
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com