Hierbij de voorlopige kalender zaalcompetitie zodat iedereen dit reeds kan inplannen :

Om het veldseizoen af te sluiten, nodigen wij iedereen uit op onze Halloween drink - woensdag 31/10/2018 vanaf 19.00u - verkleden mag, maar is niet verplicht.

Omdat Frankrijk voor de 1e keer aanwezig was op een Europees kampioenschap, werd deze promo video gemaakt :

link : https://youtu.be/D-QU0siP_rQ

Na de kwalificatie voor het EKC2018 te Saint-Etienne in 2016,  was het aan de Franse korfbalploeg zich nu te tonen in Poule B.  De spelers, onder begeleiding van Kevin Robson, hadden zich 2 jaar kunnen voorbereiden voor hun eerste Europees kampioenschap.

Dit kampioenschap ging door te Friesland - Nederland.  In totaal heeft de Franse ploeg 5x gespeeld - 3 wedstrijden werden gewonnen ( Schotland, Servië en Ierland ), 2 wedstrijden werden verloren ( Wales en Slovakijë ) waarvan 1 nipt met 'golden goal'.

Het was zowel voor de Franse korfbalploeg als voor onze T1 een zeer leuke ervaring, afgerond met een mooi resultaat.  Hierdoor is de Franse korfbalploeg ook zeker van een plaats op het EK 2020.

Je kan de wedstrijden terug bekijken op http://www.worldkorfball.com

Op 22/9/2018 hield Bornem zijn 1e outdoor Wriemeldag van dit seizoen.  De weergoden waren ons alvast goed gezind en dankzij vele helpers verliep ook de organisatie zeer vlot.  6 ploegjes waren uiteindelijk aanwezig en konden zich volledig uitleven met de spelletjes.  Zo was er een springkasteel, een estafette parcours, eendjes vissen, we hebben leren vliegen met een parachute, 2 ploegjes hebben zelfs een wedstrijdje gespeeld, een reis rond de wereld en een groot eindspel was ook voorzien.  De aanwezige wriemels, begeleiders, mama's en papa's hebben zich goed geamuseerd te Bornem.

 

Op vraag van 2 scholen en onze jeugdspelers heeft Bornem Korfbalclub ook deelgenomen aan de actie ' Breng je sportclub naar school '.  Met initiaties te Mariekerke ( school De Kinderplaneet ) en Branst ( school De Appelboom ) voor respectievelijk het 3de, 4de, 5de en 6de leerjaar was onze club goed vertegenwoordigd.  In andere scholen te Bornem droegen onze jeugdspelers dan weer hun spelerstenue om korfbal te promoten.  Een toffe ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is ...

  

  

Ook Bornem korfbal is dit jaar aanwezig voor 2 initiaties tijdens de actie 'Breng je sportclub naar school'

- De Appelboom te Branst

- De Kinderplaneet te Mariekerke

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appleboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
28/02
SENNE DE BRUYN
01/03
KATRIEN VAN REGENMORTEL
04/03
CHARLOTTE DENS
07/03
DIRK GENIJN
12/03
KIM STEVENINCK
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com