Op 15 augustus zullen alle korfbalclub overgebracht worden naar de look-and-feel van Twizzit.
Twizzit wordt in een volledig nieuw jasje gestoken. Deze nieuwe weergave zorgt voor duidelijkere overzichten en een eenvoudiger beheer. Hierdoor moet het platform toegankelijker worden voor de eindgebruikers (leden, ouders, supporters). Voor hen werd de weergave van de app vereenvoudigd, want hoe meer personen de app gebruiken, hoe eenvoudiger de communicatie en administratie van een club kunnen gebeuren.

Verder werd er gewerkt aan een duidelijk onderscheid tussen de functionaliteiten voor de beheerders van de club en die voor de andere gebruikers.

Je kan Twizzit nog steeds gebruiken met dezelfde login en wachtwoord en uiteraard blijft alle functionaliteit hetzelfde. Het ziet er enkel allemaal een beetje frisser uit.

Wij wensen iedereen een zeer fijne vakantie toe en tot binnenkort

Onze recreanten hadden nog 2 tornooien op de agenda staan.  Een tornooi te Appels en te Temse.  2 dagen vol plezier en zo loopt het sportief seizoen 2018-2019 ten einde ...

Proficiat aan onze U14 spelers en trainers om nog een extra titel binnen te halen voor Bornem korfbal.  Naast de titel in de zaalcompetitie, nu ook kampioen in de eindronde veld. 

De seniors van Bornem hadden dit weekeinde een zeer belangrijke wedstrijd tegen RKC.  Inzet was de titel Veld 2018-2019 en promotie naar hoofdklasse 2.  Met een moeilijke wedstrijd in de benen en een uitslag van 12-7 kon het feest beginnen.

Na de titel en promotie in de zaal 2018-2019 , nu ook de titel en promotie op het veld 2018-2019.

Onze U12 OZ heeft een fantastisch seizoen achter de rug.  Ze behalen dit seizoen de 3 titels binnen :

- kampioen voorronde veld 2018-2019

- kampioen zaal 2018-2019

- kampioen eindronde veld 2018-2019

Bornem korfbalclub is na de schitterende prestaties in de zaal ook weer zeer sterk bezig in de eindronde veld.  Onze U12 is nu ook al zeker van de 1e plaats in hun reeks.  De U14 zijn sterk bezig en ook zij kunnen na de zaaltitel gaan voor eindwinst op het veld.

Onze Seniors A hebben, dankzij een zeer sterke eindronde, ook zicht op de 1e plaats en promotie naar Hoofdklasse 2 - zondag 19/05 gaat dit beslist worden in een rechtsreeks duel met RKC met als inzet promotie en kampioen eindronde veld.

  

 

Bornem korfbal was aanwezig op de sportdag van 'De Linde' om korfbal@school te promoten.  Het was een leuke kennismaking met korfbal voor velen en voor sommige bkc toppers een sportieve manier om aan de mede leerlingen hun hobby te tonen.

Op 1 mei konden onze toppers zich meten tegen over elkaar in een 2 palen tornooi.  De regels zijn eenvoudig - op een bepaalde afstand naar elkaars korf gooien ( 5 à 6 meter ) en om ter eerst naar 10 doelpunten.  Dit binnen 8 minuten tijd.  Deze wedstrijdjes vonden plaats in verschillende poules en verschillende leeftijds groepen.  Alvast bedankt aan alle deelnemers, supporters en helpers om van deze activiteit weer een succes te maken.

Volgende deelnemers mogen voor 1 jaar de titel dragen van winnaar binnen hun respectievelijke poule :

- U8/U10 : Matz

- U12/U14 : Yana B.

- U19/Seniors : Thomas M.

- Recr./Symp : Fons

Dit weekeinde ( 27 - 28/4/2019 ) speelden alle onze spelers terug in competitie.  Onze U12 speelde thuis tegen Minerva en wonnen hun wedstrijd met 9-2.  De U14 gingen normaal 2 wedstrijden spelen, maar door een forfait en verschuiving werd dit een oefenwedstrijd tegen Hoevenen U14 ( wedstrijd buiten competitie ) - deze wedstrijd werd gewonnen door Bornem met 6-2.  De gemengde ploeg Aalst/Bornem U19 nam het deze keer op tegen Rijko U19 - een mooie wedstrijd die nipt werd verloren met 5-7, maar toch zeker een geslaagd experiment om aan onze U19 spelers wat meer speelgelegenheid te geven.

Onze Seniors moesten een late verplaatsing doen naar Limes.  Limes had veel woorden, doch weinig verhaal tegen de aanvallen en afwerking van Bornem ;-).  De Seniors A wonnen met veel overtuiging hun wedstrijd met 5-19.  Ook de Seniors B gaven het beste van hun zelve en konden de co-leider weerhouden van winst.  Een 8-8 gelijk spel was dan ook terecht.

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appelboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
09/08
LOBKE STEEMAN
11/08
NOOR HUYCK
13/08
ELIAH MOENS
13/08
KELLY ELIANO
14/08
JOLIEN D'HOLLANDER
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com