Op 1 mei konden onze toppers zich meten tegen over elkaar in een 2 palen tornooi.  De regels zijn eenvoudig - op een bepaalde afstand naar elkaars korf gooien ( 5 à 6 meter ) en om ter eerst naar 10 doelpunten.  Dit binnen 8 minuten tijd.  Deze wedstrijdjes vonden plaats in verschillende poules en verschillende leeftijds groepen.  Alvast bedankt aan alle deelnemers, supporters en helpers om van deze activiteit weer een succes te maken.

Volgende deelnemers mogen voor 1 jaar de titel dragen van winnaar binnen hun respectievelijke poule :

- U8/U10 : Matz

- U12/U14 : Yana B.

- U19/Seniors : Thomas M.

- Recr./Symp : Fons

Dit weekeinde ( 27 - 28/4/2019 ) speelden alle onze spelers terug in competitie.  Onze U12 speelde thuis tegen Minerva en wonnen hun wedstrijd met 9-2.  De U14 gingen normaal 2 wedstrijden spelen, maar door een forfait en verschuiving werd dit een oefenwedstrijd tegen Hoevenen U14 ( wedstrijd buiten competitie ) - deze wedstrijd werd gewonnen door Bornem met 6-2.  De gemengde ploeg Aalst/Bornem U19 nam het deze keer op tegen Rijko U19 - een mooie wedstrijd die nipt werd verloren met 5-7, maar toch zeker een geslaagd experiment om aan onze U19 spelers wat meer speelgelegenheid te geven.

Onze Seniors moesten een late verplaatsing doen naar Limes.  Limes had veel woorden, doch weinig verhaal tegen de aanvallen en afwerking van Bornem ;-).  De Seniors A wonnen met veel overtuiging hun wedstrijd met 5-19.  Ook de Seniors B gaven het beste van hun zelve en konden de co-leider weerhouden van winst.  Een 8-8 gelijk spel was dan ook terecht.

Op zaterdag 06/04/2019 mochten onze jeugdspelers U8 tem U19 zich gaan uitleven met Bowling + Fluo golf OF Bowling + Binnen speeltuin.  Dit alles ging door te Bowlingpaleis Sint Niklaas van 14u tot 17u.  Na al die extra inspanningen kregen ze nog curryworst + friet aangeboden.  Een super leuke namiddag die voor iedereen voor herhaling vatbaar is.  Bedankt aan alle begeleiders en ouders om dit mee in goede banen te leiden.  Hieronder wat sfeerfoto's :

Op zaterdag 30/03/2019 ging er een wriemeldag U8 door te Bornem Korfbalclub.  Samen met Appels, Ganda en Floriant konden onze wriemels zich wagen aan spelletjes en jawel ook hun eerste wedstrijdjes.  Het mag gezegd worden, een super leuke voormiddag die werd afgesloten met een lekkere hot dog.

      

Hierbij de programmatie dd. 25/03/2019 - wijzigingen zijn nog mogelijk :

Wat een mooie afsluiter van de zaalcompetitie dit weekeinde.  We zijn erin geslaagd om met 3 ploegen kampioen te spelen.  Dit resultaat is er gekomen door de inzet van spelers en trainers, maar ook door de steun van vele supporters.  Bornem Korfbalclub kan met opgeheven hoofd de terugronde veld starten.  DIKKE PROFICIAT

Op donderdag 07/03/2018 heeft GVA een artikel geschreven over de fantastische prestatie van onze Seniors A.  Ze wonnen 11 van hun 12 wedstrijden en promoveren hierdoor rechtstreeks naar hoofdklasse 2A in de zaal, bekijk hieronder het artikel :

 

Zondag 24/2 stonden alle ploegen klaar om hun goede prestaties verder te zetten in de zaal competitie. Onze Seniors A staan weer een stapje dichter bij de titel - De Seniors B kregen helaas een forfait en konden niet spelen. Onze jeugd zit ook nog op titel koers - zowel U14 als U12 zijn super goed bezig. De U12 zelf tot nog toe ongeslagen. Als je ons doelpunten saldo bekijkt doorheen alle reeksen waar we spelen, kunnen we enkel maar trots zijn op ons clubje en al onze spelers

Vandaag start de week van de vrijwilliger.
#Sportersbelevenmeer. Dat doen ze dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers. Van trainers en afgevaardigden tot de trouwe medewerkers van de kantine en de materiaalman. Een dikke merci aan alle vrijwilligers die het sporten in clubverband elke dag mogelijk maken!

Op woensdag 13/2 speelden onze Seniors A+B een oefenwedstrijd tegen Floriant B/C. Een aangename wedstrijd die werd gespeeld op 3x20 min. De eerste periode was het 5-4 voor Bornem. De tweede periode liep Bornem uit tot 11-9. De derde periode gaven onze U19 + seniors B het beste van hun zelf, maar konden Floriant niet weerhouden van een 14-18 winst. #bkctoppers #bornemkorfbal #oneteam

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appleboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
01/04
STEFANIE VAN CAER
04/04
FENNE CONVENTS
05/04
GILBERT PEETERS
15/04
DIRK D’HOLLANDER
01/05
KEVIN DE MAN
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com