Op zaterdag 06/04/2019 mochten onze jeugdspelers U8 tem U19 zich gaan uitleven met Bowling + Fluo golf OF Bowling + Binnen speeltuin.  Dit alles ging door te Bowlingpaleis Sint Niklaas van 14u tot 17u.  Na al die extra inspanningen kregen ze nog curryworst + friet aangeboden.  Een super leuke namiddag die voor iedereen voor herhaling vatbaar is.  Bedankt aan alle begeleiders en ouders om dit mee in goede banen te leiden.  Hieronder wat sfeerfoto's :

Op zaterdag 30/03/2019 ging er een wriemeldag U8 door te Bornem Korfbalclub.  Samen met Appels, Ganda en Floriant konden onze wriemels zich wagen aan spelletjes en jawel ook hun eerste wedstrijdjes.  Het mag gezegd worden, een super leuke voormiddag die werd afgesloten met een lekkere hot dog.

      

Hierbij de programmatie dd. 25/03/2019 - wijzigingen zijn nog mogelijk :

Wat een mooie afsluiter van de zaalcompetitie dit weekeinde.  We zijn erin geslaagd om met 3 ploegen kampioen te spelen.  Dit resultaat is er gekomen door de inzet van spelers en trainers, maar ook door de steun van vele supporters.  Bornem Korfbalclub kan met opgeheven hoofd de terugronde veld starten.  DIKKE PROFICIAT

Op donderdag 07/03/2018 heeft GVA een artikel geschreven over de fantastische prestatie van onze Seniors A.  Ze wonnen 11 van hun 12 wedstrijden en promoveren hierdoor rechtstreeks naar hoofdklasse 2A in de zaal, bekijk hieronder het artikel :

 

Zondag 24/2 stonden alle ploegen klaar om hun goede prestaties verder te zetten in de zaal competitie. Onze Seniors A staan weer een stapje dichter bij de titel - De Seniors B kregen helaas een forfait en konden niet spelen. Onze jeugd zit ook nog op titel koers - zowel U14 als U12 zijn super goed bezig. De U12 zelf tot nog toe ongeslagen. Als je ons doelpunten saldo bekijkt doorheen alle reeksen waar we spelen, kunnen we enkel maar trots zijn op ons clubje en al onze spelers

Vandaag start de week van de vrijwilliger.
#Sportersbelevenmeer. Dat doen ze dankzij de inzet van heel wat vrijwilligers. Van trainers en afgevaardigden tot de trouwe medewerkers van de kantine en de materiaalman. Een dikke merci aan alle vrijwilligers die het sporten in clubverband elke dag mogelijk maken!

Op woensdag 13/2 speelden onze Seniors A+B een oefenwedstrijd tegen Floriant B/C. Een aangename wedstrijd die werd gespeeld op 3x20 min. De eerste periode was het 5-4 voor Bornem. De tweede periode liep Bornem uit tot 11-9. De derde periode gaven onze U19 + seniors B het beste van hun zelf, maar konden Floriant niet weerhouden van een 14-18 winst. #bkctoppers #bornemkorfbal #oneteam

Ook dit weekeinde stonden een aantal wedstrijden op het programma.  De U12 speelden op verplaatsing tegen Ganda, een wedstrijd die een moeilijke start had voor onze U12 - maar na 8 minuten konden ze stilaan het verschil maken, door mooi samenspel konden ze de wedstrijd eindigen in het voordeel van Bornem met 3-11.  De U14 stond een zware verplaatsing te wachten naar ASKC, een ploeg waar we onze beste korfbal moeten tegen spelen.  De wedstrijd zelf was goed in evenwicht en beide ploegen speelden voor wat ze waard waren, gevolg een 4-4 eindstand.  De Seniors A + B stond weer een zware verplaatsing te wachten, dit keer tegen de ongeslagen leider van de reeks : Joki.  Een wedstrijd tegen Joki, de ongeslagen leider in onze reeks, is natuurlijk een zeer belangrijke.  Toch zijn wij de laatste weken ook heel goed bezig en na het spijtige verlies van vorige week, beetje buiten onze eigen wil om, wilden alle spelers laten zien dat we als ploeg een vuist kunnen maken. 

Het nieuwe jaar 2019 lacht ons nog maar kortelings toe en onze toppers moesten bijna allemaal terug aan de slag.  Onze U12 mochten helaas niet spelen door een wedstrijdverschuiving tegen Minerva.  De U14 kwamen wel in actie en hoe ?  Rijko was hier geen partij en hierdoor een vrij mooie overwinning met 1-19.  Voor de Seniors A en B beloofde het direct al een topper te worden tegen RKC.  In het verleden leek dit altijd een moeilijke verplaatsing en dit was nu niet anders voor de Seniors A.  Toch begon Bornem zeer goed aan de wedstrijd en door mooi en goed samenspel wisten zij RKC meteen vast te zetten en een voorsprong te nemen in de eerste helft --> 4 - 9.  De tweede helft moest Bornem dit onder controle kunnen houden, maar dit was buiten de 'one man show' gerekend van de scheidsrechter.  Ongelooflijk hoe iemand die objectief moet zijn, toch partij kiest voor de ploeg die achterkomt en dankzij een aantal 'cadeautjes' RKC terug in de wedstrijd brengt.  Als dezelfde scheidsrechter dan ook nog beslist om 2 doelpunten af te keuren wagens 'verdedigd' (bestaat dit eigenlijk nog ?) en langs de andere kant het winnende doelpunt van RKC wel toestaat, dan sta je machteloos .... Eindstand 15 - 14 en het eerste verlies voor de Seniors A in de zaal, we zetten dit recht tegen Joki volgende week ;-) De Seniors B konden wel hun wedstrijd in handen houden tegen RKC B en na een zeer goede wedstrijd de winst kleiur geven met een 10 - 12 eindstand.

  

Kalender
Meer verslagen op onze Facebook pagina :
Initiatie Korfbal - School De Appelboom

Initiatie aan 72 kinderen en 5 leerkrachten

Recent toegevoegde foto's ...
Steun onze club ...

Doe uw online aankopen via Trooper en steun je club :

Verjaardagen
09/08
LOBKE STEEMAN
11/08
NOOR HUYCK
13/08
KELLY ELIANO
13/08
ELIAH MOENS
14/08
JOLIEN D'HOLLANDER
Sponsors
Respect & Fair play

© 2019, website powered by Twizzit.com